Veel belangstelling voor de open tuin!

Vijf weken geleden las ik het ergens op internet dat het op 6 mei internationale permacultuurdag is. Ik dacht meteen: daar doen we aan mee!

En dat hebben we geweten! Twee persberichten en een berichtje via de mailinglijst van Groei & Bloei leverden meer dan 25 bezoekers op in onze open tuin. Wat leuk dat er zoveel interesse is in deze natuurlijke manier van eetbaar tuinieren!

Alle bezoekers wil ik langs deze weg hartelijk bedanken voor de belangstelling en de leuke reacties en tips die we ontvingen!

In november wordt er een avond over permacultuur georaniseerd door Groei & Bloei afdeling Maassluis/Maasland. Houd de lokale kranten in de gaten voor informatie. Op deze website zal de komende tijd nog meer informatie komen over permacultuur.

Naar aanleiding van vragen van vandaag:

  • Zonnepanelen: lekker zelf bouwen met een pakket van Peveco.nl of Energieker.nl. Als je een eigen zaak hebt lukt het misschien via een Duitse groothandel. Daar heb ik wel eens 500 WP voor rond de 850 euro gezien – ex kosten.
  • Voor de gevorderde permacultuurder of professionele tuinder het boek  De geheimen van een vruchtbare bodem van Erhard Hennig. Alleen te koop via de EMwinkel of andere kanalen van Agriton.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.