Onze tuin

Op 31 december 2007 vertrokken we van een portiekflatje met twee minibalkons in Maassluis Oost, naar een appartement op de begane grond, met een tuin van circa 150 vierkantemeter in Maassluis West.
Het was een nette tuin met verschillende terrassen en een flinke vijver. Inmiddels, het is nu 2011, lijkt de tuin meer op een groene chaos! Hieronder een foto van de tuin van begin juli.

Op een weblog heb ik vanaf 2008 tot begin 2011 bijgehouden wat we zoal aan de tuin hebben veranderd in de afgelopen paar jaar.
Alle berichten van deze weblog staan inmiddels op deze site, klik hier voor de eerste blog.
Helaas is web-log.nl gestopt en zijn daardoor de foto’s niet meegekomen naar deze website. Je kunt dus alleen lezen over de ontwikkeling van de tuin.

De foto hieronder is genomen in juni 2010.

2 Reacties op “Onze tuin

  1. Hallo lieve vrienden,
    Mooie initiatieven lees ik op deze site. Een subtiele manier om anderen te vertellen hoe het ook kan c.q. moet. Wellicht een idee om je community uit te bouwen met mensen die op de hoogte willen blijven van jullie plannen en wellicht zelf ook iets willen ondernemen.
    Groeten van Luuk

  2. anita de vreede

    Vandaag genoten van jullie open dag. Jullie hebben mij enthousiast gemaakt. Mochten jullie een eigen community bouwen en/of lezingen geven dan wil ik mij daar graag bij aansluiten c.q. aanwezig zijn. Ik kan evt. zorgen voor een gratis openbare ruimte voor evt. lezingen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *