Plant met verhaal

Wat een onverwacht inspirerende ochtend! Met een groepje tuin- & plant liefhebbers van Groei & Bloei afdeling Maassluis bezocht ik gisteren het bedrijf Plant Planet in Maasdijk.
Altijd leuk, een kijkje in de kas! Met dat idee vertrok ik  met Anita richting de Oranjeweg. Blijkt er achter de Hawaiian Palm een heel verhaal te zitten. Lees hierover op de website van Plant Planet  Daardoor ga je wel heel anders aankijken tegen je nieuwe “kamerplant” in de vensterbank!
Maar dat was nog niet alles. Robin Schaap, manager van Plant Planet, vertelde daarnaast vol passie over moederbedrijf Koppert Cress en haar bevlogen directeur Rob Baan. Check deze TEDX maar eens waarin Rob op gepassioneerde en humoristische wijze praat over zijn kijk op voedsel en gezondheid:
“Let’s change the way we look at food and health”

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.